
Misja FIrmy
Podstawą istnienia naszej firmy i warunkiem jej powodzenia jest zaufanie klientów, z którymi budujemy i stale utrzymujemy partnerskie relacje, oparte na wzajemnym szacunku. Dzięki temu nasza współpraca przynosi wymierne korzyści dla każdej ze stron.
Naszym priorytetem jest ciągłe doskonalenie oferty towarów i usług w celu zaspokajania potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych klientów. Poprzez wyjątkową staranność na każdym etapie produkcyjnym dbamy o zdrowie i zadowolenie obecnych oraz przyszłych konsumentów.
Wyważony stosunek wysokiej jakości naszych towarów do adekwatnej ceny daje nam możliwość konkurowania na rynku mięsnym i zapewnia satysfakcję ze współpracy nam i naszym kontrahentom.
Naszym priorytetem jest ciągłe doskonalenie oferty towarów i usług w celu zaspokajania potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych klientów. Poprzez wyjątkową staranność na każdym etapie produkcyjnym dbamy o zdrowie i zadowolenie obecnych oraz przyszłych konsumentów.
Wyważony stosunek wysokiej jakości naszych towarów do adekwatnej ceny daje nam możliwość konkurowania na rynku mięsnym i zapewnia satysfakcję ze współpracy nam i naszym kontrahentom.
Nasze cele
Celem firmy P.P.H.U. Karol Chwastek jest zaufanie i zadowolenie ze współpracy naszych klientów. Priorytetem jest wysoka jakość naszych produktów, podążanie za trendami w branży oraz stały rozwój firmy.
Postawione sobie cele realizujemy na każdym etapie naszej działalności:
Postawione sobie cele realizujemy na każdym etapie naszej działalności:
- Starannie dobieramy naszych dostawców bydła i nawiązujemy z nimi długookresowe relacje, co zapewnia nam stały przypływ wysokiej jakości surowca i utrzymywanie, a nawet poodnoszenie jakości towarów.
- Przeprowadzamy stały monitoring w każdym procesie produkcyjnym, realizując wymogi systemu HACCP.
- Podlegamy stałej kontroli weterynaryjnej, dbając o zdrowie i bezpieczeństwo przyszłych konsumentów.
- Nasze mięso podlega systematycznym badaniom mikrobiologicznym i chemicznym.
- Stale ulepszamy proces technologiczny poprzez udoskonalanie stanowisk pracy i ich wyposażenie oraz całej bazy produkcyjnej firmy.
- Dbamy o podnoszenie kwalifikacji naszych pracowników.
- Obserwujemy trendy w branży mięsnej, aby wprowadzać niezbędne zmiany i przewidywać potrzeby klientów.
- Jesteśmy otwarci na nowe potrzeby i ciągle poszerzamy ofertę asortymentową, dostosowując ja do klienta.
- Cenimy sobie zdanie naszych klientów i uważnie słuchamy ich opinii, dbając o wzajemne relacje.
- Dbamy o środowisko. Dzięki zastosowanym w toku produkcji pompom ciepła….